Şi-a omorât mama în bătaie pentru că i-a cerut să se ducă la muncă. Bătrâna a fost lovită cu pumnii în cap şi lăsată să moară în frig

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna a murit în urma loviturilor primite la cap Foto: arhivă Adevărul
Bătrâna a murit în urma loviturilor primite la cap Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 42 de ani a fost arestat pentru omor după ce şi-a bătut cu sălbăticie mama. Agresorul şi-a ieşit din minţi când femeia i-a spus să renunţe la băutură şi să îşi caute un serviciu.

Costel Lungeanu (42 de ani), din localitatea gălăţeană Pechea, a ajuns în arest pentru următoarele 30 de zile după ce şi-a omorât mama cu o sălbăticie greu de închipuit. Bărbatul obişnuia să îşi bată constant mama, o bătrână de 70 de ani, doar pentru că femeia îi spunea să nu mai bea şi să îşi caute de muncă.

Vecinii erau îngroziţi de ţipetele femeii, dar niciunul nu a chemat Poliţia când Costel Lungeanu făcea scandal. Pe 29 decembrie 2017, s-a consumat ultimul episod al acestei drame.

Bărbatul avea o plăcere sadică de a-şi lovi mama cu pumnii în zona capului. Aşa s-a întâmplat şi în ziua fatidică, când bătrâna a fost lovită de mai multe ori într-un şopron aflat în imediata apropiere a casei.

Din cauza loviturilor primite în cap, femeia a căzut la pământ, aproape în stare de inconştienţă. Deşi avea nevoie de ajutor medical, fiul său a luat-o în braţe şi a dus-o într-o cameră neîncălzită a casei unde cei doi locuiau.

”Costel Lungeanu a mers apoi într-o altă cameră şi s-a culcat, lăsându-şi mama într-o încăpere neîncălzită. A doua zi, a constatat că mama sa nu mai mişca şi a dus-o în camera unde dormise, iar apoi a anunţat ambulanţa. Femeia murise de circa 10 ore din cauza traumatismelor craniene suferite”, ne-a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Pe 1 ianuarie, agresorul a fost arestat preventiv de Tribunalul Galaţi pentru 30 de zile,  urmând să fie trimis în judecată pentru omor, faptă pentru care riscă până la 20 de ani de închisoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite