Şi-a băgat prietenele în spital. O şoferiţă a derapat într-o curbă cu maşina pe care o conducea, răsturnându-se într-un şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O tânără de 21 de ani este cercetată pentru vătămare corporală din culpă, după ce a apăsat pedala de acceleraţie mai mult decât era cazul, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului pe care îl conducea şi a ajuns într-un şanţ. Doi pasageri din maşină au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe 6 mai, o tânără de 21 ani, din comuna gălăţeană Pechea, a condus un autoturism pe DC 31 din localitate, şi pe fondul neadaptării vitezei de deplasare pe un drum pietruit, a derapat într-o curbă şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.

”În urma incidentului, a rezultat rănirea a două tinere de 17 şi 18 ani, din comuna Pechea, pasagere în autoturism, care au fost conduse la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, una dintre ele rămânând internată”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite