Se plimba liniştit pe stradă, deşi a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au depistat în localitatea gălăţeană Iveşti un bărbat de 47 de ani, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare a pedepsei pentru lovituri cauzatoare de moarte. Bărbatul a fost dus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Pe 27 martie, poliţiştii Secţiei 3 din Galaţi au depistat şi reţinut, pe raza municipiului Galaţi, un bărbat de 36 de  ani, pe numele căruia Judecătoria Galaţi a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de un an pentru complicitate la înşelăciune.

În aceeaşi zi,  poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Iveşti, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriţi, au depistat şi reţinut, pe raza comunei Iveşti, un bărbat de 47 de  ani, pe numele căruia Tribunalul Galaţi a emis un mandat de executare a pedepsei  închisorii de şase ani pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte.

”Ambele persoane au fost conduse de către poliţişti la Penitenciarul Galaţi, în vederea executării pedepsei”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite