Se închid mai multe străzi în Galaţi. Au fost sistate activităţile în toate spaţiile de joacă amenajate în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Măsura a fost luată în contextul riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus COVID-19. Va fi permis accesul doar pentru ambulanţe, autospecialele Ministerului Afacerilor Interne, Poliţiei Locale şi al autoutilitarelor de aprovizionare şi salubrizare, cât şi accesul pietonal al salariaţilor Spitalului General Căi Ferate Galaţi, pacienţilor, cât şi al riveranilor.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, întrunit în şedinţă extraordinară, a decis începând de vineri, 13 martie, interzicerea accesului auto şi pietonal pe strada Alexandru Moruzzi, între strada Dogăriei şi strada Tăuni, cât şi accesul auto pe strada Răsăritului, din strada Alexandru Moruzzi până în strada Olteniţei. Măsura se va aplica până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.

”Se va permite accesul auto al ambulanţelor, autospecialelor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, Poliţiei Locale şi al autoutilitarelor de aprovizionare şi salubrizare, accesul pietonal al salariaţilor Spitalului General Căi Ferate Galaţi, pacienţilor, personalului structurilor Ministerului Afacerilor Interne şi Poliţiei Locale, cât şi al riveranilor cu domiciliul pe strada Alexandru Moruzzi, între strada Dogăriei şi Strada Tăuni”, precizează reprezentanţii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Paza şi ordinea publică în zona cu acces restricţionat va fi asigurată de personal al Poliţiei Locale Galaţi, începând cu data de 13.03.2020 până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.

Măsura vine ca urmare a unei adrese înaintate de către Instituţia Prefectului Judeţului Galaţi, în contextul riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus COVID-19 şi gestionarea bolilor înalt contagioase.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a mai decis sistarea activităţilor în toate spaţiile de joacă amenajate în aer liber atât pe domeniul public, cât şi în cele ale operatorilor economici, începând cu data de 13.03.2020 până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.

”Au fost instalate corturi pentru trierea pacienţilor: două corturi la spitalul judeţean, un cort la spitalul de copii. Mâine va fi instalat un cort la Spitalul de Boli Infecţioase”, a declarat Gabriel-Ioan Avrămescu, prefectul judeţului Galaţi. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite