Se caută culegători de fructe pentru Danemarca. Selecţia va avea loc la sfârşitul lunii februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preselecţia persoanelor care au  aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Botoşani.

În ultima saptamana a lunii februarie2015, va avea loc la Botosani, o selecţie de personal pentru domeniul agricol în Danemarca. Se caută 50 de culegători de mazare, 3 superviser culegători de fructe, 2 specialişti în fertilizarea solului prin intermediul irigaţiilor, 30 de culegători de căpşuni, 20 de culegători de zmeură şi 30 de culegători de căpşuni. 

Detaliile fiecărei oferte (descrierea locului de muncă, cerinţe, nivelul limbii străine, salariu, perioada  contractului,  program, alte beneficii, cazare, termen limită de aplicare sau mod de aplicare) se regăsesc pe  www.eures.anofm.ro. Cerinta de limba străină este cunoaşterea limbii engleze la un nivel mediu.

Candidaţii trebuie să întocmescă CV-uri după modelul EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă, şi să-l transmită la adresa de mail indicată in detaliile fiecarei oferte de loc de muncă.

Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselecţia persoanelor care au  aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Botoşani. Selecţia va avea loc în ultima săptămână a lunii februarie, la Botosani. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Mai multe informatii despre munca se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Persoanele interesate pot depune dosare pentru muncă în străinătate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi – Compartimentul EURES, din strada Domnească nr. 191, camera 16, Galati.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite