Scandal ţigănesc la Urgenţe, cu otravă şi infarct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de romi s-au strâns la primele ore ale dimineţii, pe holurile spitalului de urgenţă, pentru a vedea în ce stare se află o rudă de-a lor. Aceştia nu au fost lăsaţi să intre secţia de reanimare, ceea ce i-a nemulţumit profund. De aici şi până la scandal nu a fost decât un pas.

Sindromul „Mădălina”

Pacienta, în vârstă de 40 de ani, la care doreau ţiganii nerăbdători, a fost internată de urgenţă în spital după ce a înghiţit o cantitate considerabilă de insecticid. Medicii nu au aflat încă despre ce substanţă este vorba, dar bănuiesc că ar putea fi vorba de Furadan.

„La Spitalul Judeţean a fost internată o femeie care a înghiţit insecticid. Pacienta a făcut acest lucru după modelul Mădălina Manole. Deocamdată starea ei este una delicată. Va mai dura ceva timp până se va recupera complet”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă.

Se pare că probleme din familie au împins-o pe femeie la acest gest. Fiul victimei este cercetat penal în cazul unei persoane care a fost bătută şi care a murit în urma loviturilor primite. Femeia nu crede că fiul ei este implicat şi este de părere că acesta este judecat pe nedrept.

Soţul a făcut infarct

Telenovela nu se sfârşeşte aici. La aflarea veştii că soţia sa a ajuns în spital, aflându-se la un pas de moarte, soţul ei, în vârstă de 43 de ani, a făcut infarct. În momentul de faţă el se află internat în secţia de cardiologie.

„În ceea ce priveşte starea femeii, pot spune că va rămâne cu arsuri accentuate pe gât. Soţul se află într-o stare mai bună”, mai spune Nicolae Bacalbaşa.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite