„Sânziana şi Pepelea”, feeria naţională scrisă de Vasile Alecsandri, este ultimul spectacol din această stagiune, la Teatrul „Gulliver”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Sânziana şi Pepelea” se va juca duminica aceasta, de la ora 10.30, la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”.  Este ultimul spectacol pe care păpuşarii îl vor susţine în această stagiune, urmând ca programul artistic să se reia din toamnă, odată cu începerea anului şcolar.

Spectacolul „Sânziana şi Pepelea” poartă semnătura marelui regizor de teatru de animaţie, Cristian Pepino, care, alături de scenografii Mircea Nicolau şi regretata Cristina Pepino, a realizat decorul şi costumele ce încântă vizual micii spectatori.  În plus, această producţie teatrală se remarcă şi prin muzica antrenantă, cu accente folclorice, compusă de talentatul dirijor gălăţean, Sorin Oancea.  „Sânziana şi Pepelea” este un spectacol mereu proaspăt, atractiv, jucat cu mult aplomb de actorii Vlad Ajder, Eduard Şişu, Gina Geru, Elena Marin, Marian Sterian, Nicole Lungu şi Adina Ariton.

„Sânziana şi Pepelea” este cea mai longevivă montare a teatrului, cu toate că s-a jucat de peste 300 de ori, sălile sunt mereu pline, iar copiii reacţionează cu entuziasm, participând la dinamica poveştii. Acesta a fost foarte bine primit şi în străinătate, a fost prezentat în Franţa, la Paris şi Saujon, în cadrul unei Decade Culturale Gălăţene şi a unui Festival tradiţional, unde a încântat spectatorii de toate vârstele.

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Acestea pot fi cumpărate atât online, de pe site-ul instituţiei, www.teatrul-gulliver.ro, dar şi în ziua reprezentaţiei, cu 20 de minute înainte de începerea acesteia.

Activitatea teatrului va continua şi pe perioada verii, când Teatrul Gulliver va juca spectacole gratuite în aer liber. Astfel, copiii care nu vor pleca în vacanţă la bunici, se vor putea întâlni cu „Scufiţa Roşie”, „Capra cu trei iezi” şi „Cei trei purceluşi”. Programul estival va fi anunţat pe website-ul instituţiei şi pe pagina de facebook.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite