Rezultate remarcabile obţinute de clubul ACS Smart Galaţi la Campionatul Naţional de Şah pe echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţii şahişti din Galaţi au reuşit o performanţă remarcabilă la Campionatul Naţional de Şah pe echipe, organizat la Iaşi în perioada 26 iulie-3 august. Echipele ACS Smart Galaţi s-au întors cu o medalie de aur, 4 medalii de argint si 2 medalii de bronz.

Echipele clubului ACS Smart Galaţi au impresionat la Campionatul Naţional de Şah pe echipe, la ediţia  organizată la Iaşi în perioada 26 iulie-3 august.

Astfel,  Coca Cristi, Plugaru Rareş, Mihai Cristian şi Bordei Rareş au devenit vicecampioni naţionali la băieţi, categoria de vârstă sub 12 ani. Aceeaşi performanţă au obţinut-o şi Crăciun Alexandru, Stancu Filipescu şi Coticeru Dragoş la băieţi, categoria de vârstă sub 14 ani.

Stanciu Andreea, Coman Emilia şi Trimbiţaru Cornelia au obţinut medalia de bronz la fete, categoria de vârstă sub 18 ani.

”S-a încheiat şi proba de blitz la Campionatul Naţional de Şah pe echipe pentru copii şi juniori! Conform aşteptărilor, băieţii de 12 ani au cucerit încă o medalie - argint, iar fetele de 18 ani au terminat la egalitate perfectă, locul 2-3 cu echipa din Constanţa, însă categoria vârstă a decis ca fetele noastre să se claseze pe locul 3! Felicitări copiilor sub 10 ani, care au jucat din ce în ce mai bine, de la rundă la rundă însă trebuie lucrat intens la capitolul încredere în forţele proprii. Bilanţul clubului nostru la aceste campionate naţionale este o medalie de aur, 4 medalii de argint şi 2 medalii de bronz!”, a declarat Lucian Gilea, antrenor la ACS Smart Galaţi.

Copii şi antrenorii de la ACS Smart Galaţi au acumulat mii de ore de pregătire teoretică şi sute de ore în turnee de pregătire  pentru a reuşi performanţa de la Campionatul Naţional de Şah pe echipe.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite