Revista presei gălăţene-Raiul păsărilor s-a mutat la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale Galaţi
Ziare locale Galaţi

Ziarele locale de azi din Galaţi despre expoziţia de păsări de la malul Dunării, despre salariaţii ce urmează să fie disponibilizaţi   şi despre jandarmii care cer fair-play suporterilor

VIAŢA LIBERĂ-Raiul păsărilor s-a mutat la Galaţi

Eveniment în premieră pentru oraşul de la Dunăre. 900 de porumbei, găini, struţi, dar şi alte animale îi vor încânta, gratuit, pe copiii gălăţeni. Pentru privilegiul de a vedea minunile înaripate, adulţii vor plăti doar câte 3 lei. Organizatorii, Asociaţia Judeţeană Columbofilă Galaţi şi sponsorul principal Grupul Mariano - SC Agrodunărea SA, au pus la punct toate detaliile, inclusiv pe cele legate de transport.

MONITORUL DE GALAŢI-Salariaţi trimişi acasă pe bandă rulantă

Actul normativ care prevede scutirea de la plata contribuţiilor către stat atât pentru angajator cât şi pentru salariaţii care sunt trimişi în şomaj tehnic, pe o perioadă care nu poate depăşi 3 luni, nu a întârziat să îşi arate efectele. Odată cu intrarea în vigoare, de la 1 februarie, a prevederilor actului normativ, zilnic 5-6 angajatori anunţă inspectorilor de muncă gălăţeni faptul că vor trimite o parte dintre angajaţi în şomaj tehnic, depunând în acelaşi timp o declaraţie prin care afirmă că îndeplinesc toate condiţiile prevăzute de lege pentru a aplica măsura şomajului tehnic.

IMPARŢIAL- Jandarmeria cere fair-play suporterilor înaintea returului

Pentru a evita incidentele neplăcute între forţele de ordine şi suporteri, reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi au avut o întâlnire cu reprezentanţii suporterilor gălăţeni, înaintea returului Ligii I. Subiectul principal al discuţiei a fost stabilirea unei colaborări mai bune între militari şi fanii gălăţeni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite