Reprimit de nevoie. Antal este din nou în lotul Oţelului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fraţii de pahar-Antal şi Cojoc
Fraţii de pahar-Antal şi Cojoc

Potrivit site-ului suporterilor gălăţeni, dunareabatrana.com, mijlocaşul Liviu Antal a fost reprimit în prima echipă a campioanei României, Oţelul Galaţi.

Dorinel Munteanu şi Marius Stan au revenit asupra excluderii lui Antal, din cauza gravelor probleme de lot ale Oţelului. Pe de altă parte, Samoel Cojoc va rămâne în continuare la echipa a doua.

De ce au fost excluşi

Prestaţia jenantă a elevilor săi din partidele cu CS Mioveni (0-0) şi Benfica Lisabona (0-1) a fost picătura care a umplut paharul pentru antrenorul campioanei României, Dorinel Munteanu.

Astfel, tehnicianul a hotărât să-i excludă din lot pe Liviu Antal şi pe Samuel Cojoc, ambii în vârstă de 22 de ani, după ce a aflat că au petrecut toată noaptea, după înfrângerea din meciul cu Benfica.

„Din motive disciplinare, Antal şi Cojoc sunt trimişi la echipa a doua pe termen nelimitat. Au fost abateri de neaceptat de mine şi de grup", a spus Dorinel.

„Nu mai vrem să facem compromisuri! Au existat alte două cazuri de indisciplină, la Sălăgeanu şi Neagu, însă în cazul lor nu vom lua aceleaşi măsuri, cel puţin deocamdată. La ei e vorba doar de întârzieri la antrenamente. Antal şi Cojoc pot pleca pe sumele la care sunt cotaţi pe site-ul transfermarkt.de", a declarat şi directorul general Marius Stan.

În timp ce Antal e evaluat de nemţi la 850.000 €, Cojoc, care a fost doar o eternă rezervă în ultimele sezoane, e cotat la 400.000 €.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite