Renumit cardiolog, despre COVID-19: „Eu m-am vaccinat. Sigur nu voi face această boală!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook/Aurel Nechita
Foto: Facebook/Aurel Nechita

Aurel Nechita, unul dintre cei mai cunoscuţi medici cardiologi din Galaţi, a anunţat, pe pagina personală de Facebook, că s-a vaccinat împotriva COVID-19.  Medicul spune că are încredere în vaccin şi este convins că nu se va îmbolnăvi de COVID-19.

Profesor doctor în medicină din 2005, fondatorul Facultăţii de Medicină din Galaţi, dar şi deputat ales recent în Parlamentul României, medicul Aurel Nechita consideră că vaccinarea este singura şansă pentru a ieşi din pandemie. 

„Sunt medic cu o mare experienţă! Nu vom ieşi din pandemie decât dacă populaţia se imunizează activ făcând boala sau pasiv vaccinându-se! A treia cale nu există”, scrie medicul, pe Facebook. 

Tot pe pagina sa de Facebook, medicul a anunţat că s-a imunizat şi a postat câteva fotografii, chiar din timpul administrării vaccinului. Acestea sunt însoţite de mesajul „Dragii mei, eu m-am vaccinat. Sigur nu voi face această boală!”. 

cardiolog Nechita

Postarea medicului a stârnit numeroase comentarii, atât din partea celor pro vaccin, cât şi a celor care refuză să se vaccineze. 

„Postarea mea nu are rolul de a încuraja sau descuraja oamenii să se vaccineze! Este opţiunea mea ca medic şi om !! (…) Orice virus suferă mutaţii în timp, dar vaccinarea este singura şansă! Eu, ca medic, sunt convins de asta, de aceea m-am vaccinat! Dumneavoastră faceţi cum doriţi”, este răspunsul oferit de medicul Aurel Nechita celor care au comentat pe Facebook.

cardiolog

Vă recomandăm să citiţi şi :

Ministrul Sănătăţii pune punct scandalului vaccinării „peste rând” de la Spitalul Găeşti: Un fake news bazat pe declaraţiile bombastice ale managerului

Vaccinul în balanţa unui medic celebru: O campanie provaccinare demagogică, prezentând totul în roz e total ineficientă

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite