Reguli severe la concertul de mâine al lui Julio Iglesias: fără umbrele, mâncare sau aparate foto-video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julio Iglesias va ajunge mâine la Galaţi. Foto: Adevărul
Julio Iglesias va ajunge mâine la Galaţi. Foto: Adevărul

Pregătirile pentru cel mai aşteptat concert din Galaţi, au intrat în linie dreaptă. Ieri au început lucrările de amenajare a scenei, care va fi amplasa la Stadionul Dunărea pentru găzduirea unui show cu adevărat grandios. Toate acestea se vor încheia astăzi, astfel încât în ziua concertului să aibă loc repetiţiile finale.

Duminică, 20 iulie începând cu orele 20:30, Julio Iglesias îţi va încânta auditoriul cu un concert LIVE de tip greatest hits. Timp de 90 de minute, pe Stadionul Dunărea vor răsuna cele mai iubite şi ascultate melodii ale artistului, lansate pe parcursul celor 46 de ani de activitate impresionantă.

Pentru ca spectatorii să se bucure din plin de buna desfăşurare dar şi de atmosfera specială creată de muzica marelui artist, organizatorii recomandă publicului să ajungă în timp util la locaţia evenimentului pentru a evita aglomeraţia la punctele de acces, şi să respecte cu stricteţe regulile de acces. Accesul pe stadion se va face începând cu orele 19:30.

După efectuarea accesului, publicul este rugat să păstreze biletele. Biletul achiziţionat permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Conform cerinţelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Este strict interzis accesul cu: umbrele, brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert,  vor fi amenajate spaţii comerciale cu apă, băuturi răcoritoare, bere sau diferite produse alimentare.

În ziua concertului, biletele vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor până la ora 14.00, după această oră putând fi cumpărate de la punctele de vânzare ale Stadionului Dunarea. 

În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: Cat.II - 125 lei,Cat.I -  185 lei si VIP -  225 lei.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite