Recidivist arestat pentru un record de infracţiuni. A lovit-o cu sălbăticie pe fosta concubină şi pe fetiţa acesteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Individul a ajuns după gratii zilele trecute după ce a dat dovadă de inconştienţă şi o violenţă ieşită din comun. Şi-a lovit fosta concubină cu palmele şi pumnii, iar când fiica de 11 ani a acesteia i-a sărit în apărare, a lovit-o cu palma şi a tras-o de păr.

Un recidivist s-a dat în stambă zilele trecute în faţa unui bloc din Galaţi. Individul s-a îmbătat şi apoi şi-a lovit cu brutalitate fosta concubină, fără să îi pese că la scenă asistă şi fiica minoră a acesteia, pe care a şi agresat-o imediat după aceea pentru că sărise în apărarea mamei sale.

”Inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a deplasat în faţa blocului unde locuieşte fosta sa concubină, pe care a lovit-o cu palma şi pumnii în zona feţei şi în spate. 

Totodată, în contextul actelor de violenţă sus-amintite, inculpatul a lovit-o cu palma peste cap şi a tras-o de păr şi pe o persoană minoră, în vârstă de 11 ani, care a intervenit în apărarea celei dintâi persoane vătămate. 

De asemenea, prin comportamentul său violent, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică, aducând atingere demnităţii persoanelor prezente la locul incidentului”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Pe 27 mai, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a bărbatului pentru comiterea în stare de recidivă postcondamnatorie a nu mai puţin de şapte infracţiuni.

Este vorba de violenţă în familie, hărţuire, lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi publice, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cererea a fost admisă, judecătorii dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum a evitat închisoarea un şofer pus pe scandal care a ameninţat o poliţistă cu bătaia şi violul. „Nu scapi!“

Poliţist ameninţat cu bătaia pentru că a oprit un şofer care nu purta centura de siguranţă

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite