Punguţa cu doi bani, ultimul spectacol la Teatrul Gulliver. Când se deschide următoarea stagiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din spectacolul ”Punguţa cu doi bani” Foto: Teatrul Gulliver
Scenă din spectacolul ”Punguţa cu doi bani” Foto: Teatrul Gulliver

Păpuşile de la Gulliver îşi vor lua rămas bun de la iubitorii poveştilor, până la începutul noului an şcolar. Ultimul spectacol din această vară se va juca duminică, pe 30 iunie, de la ora 10.30.

„Punguţa cu doi bani”, o adaptare în versuri de Aurelian Iorga, după Ion Creangă, se va juca duminică, pe 30 iunie, de la ora 10.30. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Mihaela Lecca-Gorea, Nicole Lungu, Ion Tudorache, Nicoleta Miru, care dau viaţă îndrăgitelor personaje Cocoşul, Moşul, Baba, Boierul sau Calul.

Cocoşul din povestea de la Gulliver devine un model pentru micii spectatori, identificarea cu personajul năzdrăvan ajungând să fie o consecinţă firească pe parcursul derulării întâmplărilor hazlii.

În opoziţie cu hapsânul boier, într-un raport de forţe inegal, doar aparent în defavoarea sa, iese în evidenţă tenacitatea cocoşului, care luptă pentru dreptate, ceea ce îl face demn de admirat.

Pragurile, deloc facile, sunt trecute cu brio, iar finalul poveştii reiterează imaginea tradiţională a cocoşului, considerat un simbol al luminii şi oponent al forţelor nefaste, înseninând spiritual şi material bătrâneţile moşului.

Pentru a-şi asigura, din timp, locurile în sală, spectatorii pot achiziţiona bilete online, accesând site-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro.De asemenea, biletele se pot cumpăra şi în dimineaţa spectacolului, înainte cu 30 de minute de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Noua stagiune se va deschide pe data de 8 septembrie, iar programul va fi anunţat din timp pe website-ul şi pagina de Facebook a teatrului.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite