Protest de solidaritate la Galaţi. ”De un an şi jumătate suntem sub asediul penalilor, impostorilor, incompetenţilor, iresponsabililor şi analfabeţilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De pe 10 august, începând cu ora 18,00, şi până pe 13 august, la ora 23,00, Acţiunea Civică din Galaţi organizează o serie de proteste pe esplanada din faţa Prefecturii, în semn de solidaritate faţă de acţiunea iniţiată de românii din diaspora la Bucureşti.

Sub titulatura ”Iubirea de ţară în stradă se măsoară!”, Acţiunea Civică din Galaţi organizează începând de pe 10 august mai multe proteste în faţa Prefecturii din Galaţi.

”Am ajuns să ne simţim exilaţi în propria noastră ţară. De un an şi jumătate, zi de zi, suntem sub asediul penalilor, impostorilor, incompetenţilor, iresponsabililor şi analfabeţilor, a celor care vor să schimbe legea cu fărădelegea. E intolerabil de mult! Aşa că, dacă pe 10 august nu poţi merge la Bucureşti la protestul diasporei, fii solidar cu ea din Galaţi, la Prefectură, începând de vineri, 10.08.2018 de la ora 18:00, până luni, 13.08.2018, la ora 23:00”, susţin organizatorii.

Peste 200 de gălăţeni şi-au anunţat intenţia de a participa la proteste pe reţelele de socializare şi alţi 1.100 sunt interesaţi să li se alăture.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite