Primul „drive cinema“ din România după 15 mai. Unde ar putea fi urmărite filme în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: pagina personală Picu Apostol Roman/Facebook
Foto: pagina personală Picu Apostol Roman/Facebook

Autorităţile locale din Galaţi consideră că, odată cu închiderea cinematografelor, ca parte a măsurilor de combatere a răspândirii COVID-19, sălile de cinema în aer liber, în format ”Drive Cinema”, se vor bucura de popularitate.

Proiectul se poate desfăşura pe toată perioada anului 2020, ţinând cont de măsurile de siguranţă impuse. ”Cinema Drive In” poate fi organizat în diferite locaţii (parcări publice, cu respectarea orarului de funcţionare, parcări private, zone din aeroport).

Ecranul pe care vor fi proiectate filmele va avea 14 metri lăţime şi 7 metri înălţime. Sunetul va putea fi captat pe una din frecvenţele din maşină. Clienţii îşi vor putea cumpăra popcorn, nachos şi băuturi răcoritoare, ca la un cinematograf obişnuit. Se pot difuza minim două filme în fiecare seară.

”Dragi gălăţeni, în perioada dificilă pe care o traversăm vrem să facem tot posibilul pentru ca dumneavoastră să treceţi mai uşor peste acest obstacol al vieţii! În acest sens, respectând ordonanţele impuse vrem ca în Galaţi să funcţioneze un Drive Cinema la care dumneavoastră să veniţi şi să vă bucuraţi de momente minunate în condiţii de siguranţă. Cel mai probabil pe platoul din faţa Sălii Sporturilor, lângă Mc Donald’s. Ne dăm silinţa să fim la nivelul aşteptărilor dumneavoastră!”, a scris Picu Apostol Roman, viceprimarul municipiului Galaţi, pe pagina personală de Facebook.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite