Primarul Galațiului, mesaj pentru tribuna oficială Oțelul: „Vin acolo toți atârnații, care nu au plătit în viața lor un leu!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a transmis un mesaj dur către persoanele care asistă la meciurile de fotbal din campionatul național, de la tribuna oficială a stadionului Oțelul: „Vin acolo toți atârnății, care nu au plătit în viața lor un leu!”.

Ionuț Pucheanu, primarul orașului Galați SURSA Arhivă Personală
Ionuț Pucheanu, primarul orașului Galați SURSA Arhivă Personală

Primarul Ionuț Pucheanu a cerut conducerii clubului Oțelul Galați să ia măsuri. „Dacă vrei la tribuna oficială, fă-ți abonament de 5.000 de lei și fă figuri pe banii tăi”, a transmis edilul. Mai mult, Pucheanu se gândește să amâne anumite plăți către clubul de fotbal până când, la tribuna oficială, vor sta doar cei care plătesc 5.000 de lei pe an și au card Gold.

„Îi rog pe conducătorii Clubului Oțelul să nu îi mai lase pe toți neaveniții la tribuna oficială. Vin acolo toți atârnații, iertați-mă că folosesc acest cuvânt, care nu au plătit în viața lor un leu. Toți sunt pe invitații. Păi, prietene, dacă vrei la tribuna oficială, fă-ți abonament de 5.000 de lei și fă figuri pe banii tăi. Vrei să stai gratis? Du-te lângă băieții aceia care cântă tot meciul, tot respectul pentru ei, și încurajează echipa, că ai intrat gratuit. Așadar, cei doi Munteanu (Dorinel și Cristian - n.r.), rugămintea mea este să faceți ordine acolo, la tribuna oficială. Chiar mă gândesc serios să amân niște plăți până văd că s-a făcut ordine", a declarat primarul Ionuț Pucheanu, în emisiunea „Ediție specială”, de la Pro Lider FM.

Primarul Pucheanu: „Dorinel, Cristi și Marian, faceți ordine, fraților, la tribuna oficială!“ 

Primarul Ionuț Pucheanu spune astfel că nu-i place să stea la tribuna oficială, iar mesajul este adresat tuturor celor care nu plătesc, inclusiv colegilor de la partid. 

„Când o să văd că la tribuna oficială stau doar cei care plătesc 5.000 de lei, atunci mai discutăm. E valabil pentru toată lumea, inclusiv pentru colegii mei de partid, prieteni și așa mai departe, că tot ați amintit de ei. Figuri să facă numai pe banii lor! Mai merg și eu la meciuri din când în când și nu stau la tribuna oficială. Nu stau din principiu. Oricum se stă acolo, claie peste grămadă. Mie îmi place să stau în tribunele obișnuite, printre ceilalți suporteri, să mă pot desfășura ca la meci”, a mai spus primarul Galațiului. 

Concluzia primarului Ionuț Pucheanu este tranșantă: „Mai spun încă o dată cât se poate de ferm: Dorinel, Cristi și Marian, faceți ordine, fraților, la tribuna oficială!”. 

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite