Prima clinică mobilă pentru animalele din mediul rural, la Galaţi. Unde a fost prima oprire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa: Ajutati-l pe Labus
Sursa: Ajutati-l pe Labus

Pentru a interveni la cazurile sociale din zonele rurale, acolo unde au oamenii posibilităţi financiare reduse, Asociaţia Ajutaţi-l pe Lăbuş şi-a achiziţionat o clinică mobilă. Este prima clinică mobilă pentru animale din Galaţi.

Clinica mobilă se află în curtea adăpostului de animale Ajutaţi-l pe Lăbuş. Ea a fost dotată corespunzător şi deja  a fost pusă la treabă. Prima oprire a fost în comuna Cudalbi, din nordul judeţului, la o bătrânică care are în grijă 30 de pisici. Acestea au fost sterilizate gratuit de veterinarii asociaţiei. 

„Ne-am dorit să ajutăm şi mai mult animalele din mediul rural, oamenii iubitori de animale, cu posibilităţi financiare reduse si fara capacitatea de a-şi gestiona numărul animalelor din gospodărie. Totodată, vom putea ajuta şi autorităţile locale din judeţ cu campanii de sterilizare, acolo unde vom fi solicitaţi şi vom găsi sursa de finanţare. 

Ne-am deplasat prima dată în localitatea Cudalbi, unde o bătrânică nevoiaşă îngrijeşte 30 de pisicuţe. Am reuşit să le sterilizăm. Nu am fi putut realiza acest vis fără ajutorul unui sponsor din Germania, căruia îi mulţumim înzecit pentru generozitate şi bunătate”, a spus Corina Grigore, administratorul Ajutaţi-l pe Lăbuş.

În adăpostul „Ajutaţi-l pe Lăbuş”, de la marginea Galaţiului, peste 1.200 de animale (câini, pisici, măgari, oi, cai) sunt ajutate să aibă o viaţă mai bună. 

Sursa: Ajutati-l pe Labus

clinica

Vă recomandăm şi: 

Povestea „Indianului”, motanul terapeut care ajută animalele să treacă peste traumele suferite FOTO

Cum trăieşte ultima supravieţuitoare a unui cătun de pe malul Siretului. „Am rămas doar cu căţeii. Cu ei, mai uit de necazuri” FOTO

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite