Pretenţiile lui Julio Iglesias pentru concertul de la Galaţi: carne de peşte, apă plată Evian, vin roşu şi o piscină amenajată special

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julio Iglesias va concerta duminică la Galaţi. Foto: Adevărul
Julio Iglesias va concerta duminică la Galaţi. Foto: Adevărul

Julio Iglesias va sosi la Galaţi în ziua concertului, pe 20 iulie. La Bucureşti va ateriza în cursul dimineţii, la bordul avionului personal şi se va deplasa spre Galaţi într-o limuzină de lux. Va fi însoţit în permanenţă de gărzi de corp. Artistul va fi cazat la Complexul ”Viva” în zona VIP.

Din meniul său nu vor lipsi supele, preparatele din peşte şi carne de vită, fructele proaspete, sucurile naturale, apa plată Evian şi vinul roşu. Este interesat de mâncarea tradiţională românească, pe care o va gusta pe toată durata şederii în România, deci şi în Galaţi.

Piscina complexului în care va locui în Galaţi va fi pregătită special pentru Julio Igleasias, artistul fiind un împătimit al înotului, sport care îl relaxează întotdeauna înaintea concertelor.

În backstage, Julio Iglesias va avea pregătită o cabină de cinci stele, cu aer condiţionat, mobilier de lux şi baie proprie. Nu îi vor lipsi fructele proaspete, apa plată Evian şi bere Heineken.

După concert, Julio Iglesias va înnopta la Galaţi şi va pleca în zorii zilei de 21 iulie spre Bucureşti.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite