Pompierii s-au luptat 10 ore pentru a stinge un incendiu izbucnit pe malul Dunării, în zona Cotul Pisicii. Au ars şase hectare de vegetaţie uscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii ISU Galaţi au intervenit cu trei autospeciale pentru lichidarea unui incendiu de litieră survenit în Cantonul Silvic al Romsilva.

Duminică, 17 mai, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Galaţi au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de litieră survenit în Cantonul Silvic al Romsilva, pe malul Dunării.

”Pompierii, cu trei autospeciale, au lucrat între orele 14,30 şi miezul nopţii pentru a lichida focarele unui incendiu care a distrus şase hectare de vegetaţie uscată, mărăciniş şi arbori uscaţi din zona Cotul Pisicii”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvâmt al ISU Galaţi.

După 10 ore de luptă cu flăcările, focul a fost lichidat. 10 furtunuri folosite de pompieri au fost distruse de flăcări. Lucrătorii ISU Galaţi au stabilit că incendiul a pornit de la o ţigară aruncată, care a aprins ulterior vegetaţia uscată.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite