Poliţia, în alertă! Un pedofil a agresat sexual o fetiţă de cinci ani într-un parc. Mama copilei a sunat la 112

0
0
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Un bărbat de 35 de ani este căutat de poliţişti după ce ar fi agresat sexual un copil de cinci ani într-un loc de joacă din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. Individul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, Mama fetiţiei a alertat poliţia.

Incidentul a avut loc pe marţi, în jurul orei 14.40, în parcul Alexandru Ioan Cuza din oraşul Tecuci. Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de cinci ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla cu mama sa într-un parc, din municipiul Tecuci, fetiţa ar fi fost atinsă în zona intimă de un bărbat necunoscut care, ulterior, a fugit.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Prezumtivul agresorul a fost identificat, la scurt timp, în persoana unui bărbat, de 35 de ani, din municipiul Tecuci, în prezent fiind căutat de poliţişti”, a transmis IPJ Galaţi.

Vă recomandăm şi: 

 

Pedofil extrem de periculos, prins a patra oară agresând sexual copii. De fiecare dată a scăpat cu pedepse modice

Pedofil prins la trei ani după ce a abuzat sexual un copil de cinci ani. Agresorul şi-a ademenit victima cu dulciuri

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite