Permis de conducere fals descoperit la Vama Oancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
masina furata in vama oancea

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au întocmit lucrare penală unui bărbat care conducea un ansamblu de vehicule şi a prezentat la control un permis de conducere fals.

Astăzi, în jurul orei 01.45 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pe sensul de intrare în ţară, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Denis G., cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 23 ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz marca Mercedes şi o remorcă.

„La solicitarea lucrătorilor noştri bărbatul a prezentat un permis de conducere valabil pentru categoriile A,B,C,D,BE,CE şi DE. Cu ocazia controlului, lucrătorii noştri au constat faptul că documentul prezentat la control nu prezintă condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Ion Irimia.

Cu privire la cele constatate conducătorul auto a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că permisul de conducere este fals chiar dacă l-a obţinut cu ajutorul unui conaţional căruia i-a dat suma de 550 euro.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele tânărului lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite