Pericol în Galați, după ce o stradă a început să se surpe. Un șofer s-a trezit cu mașina „scufundată” într-o groapă FOTO

0
Publicat:

O stradă din Galați a început să se surpe, iar acum reprezintă un adevărat pericol. Un șofer, care a oprit la o cafenea, s-a trezit cu mașina "scufundată" într-o groapă care a apărut brusc în astfalt, relatează Digi24.

Proprietarul unei mașini s-a oprit să bea o cafea la o terasă, iar la un moment dat a fost alertat de un zgomot puternic, urmat de o bufnitură. Acesta a privit șocat cum strada s-a surpat brusc și a înghițit roata din spate dreapta a mașinii parcate.

Șoferul a încercat imediat să își mute mașina, iar în urma vehicului a rămas o groapă cu diametrul de aproape doi metri. 

El a fotografiat apoi toată scena și a postat imaginile pe rețelele de socializare, pentru a-i atenționa și pe ceilalți șoferi.

Nu este primul incident de acest fel care are loc în Galați. În ultimii 10 - 15 ani au mai fost surpări pe Strada Navelor, iar cea mai recentă a avut loc în 2019, când s-a format un crater cu diametrul de 4 metri. Incidentul a dus la spargerea conductei de apă a cartierului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite