Percheziţii la un hoţ din maşini şi complicele acestuia. Cum opera infractorul ca să fure bunurile din interiorul autovehiculelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 26 de ani este cercetat pentru furt calificat, după ce a dat mai multe spargeri, furând CD- playere, staţii de emisie-recepţie şi truse de scule auto, a căror valoare depăşeşte 10.000 de lei.

Pe 26 aprilie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Tecuci au efectuat două percheziţii domiciliare, vizat fiind un bărbat de 26 ani, din localitate, care este bănuit de comiterea mai multor furturi.

”În urma cercetărilor, a reieşit că acesta, în perioada februarie–aprilie 2018, pe timp de noapte, prin spargerea sau demontarea geamurilor laterale ale unor autovehicule, a sustras bunuri din interiorul acestora ( mai multe CD- playere, staţii emisie-recepţie, truse de scule auto), prejudiciul aproximativ ridicându-se la suma de 10.000 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul bărbatului şi al altei persoane care ar fi achiziţionat unele dintre bunurile sustrase de acesta, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 30 %. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru furt calificat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite