Percheziţii la mai multe persoane suspectate de trafic de droguri. Poliţiştii au ridicat sute de comprimate de Ecstasy, canabis şi cocaină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: IPJ Galaţi
Foto: IPJ Galaţi

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Galaţi au efectuat şaşe percheziţii la mai multe locaţii unde existau suspiciuni că membrii unei grupări infracţionale depozitau droguri.

În urma mai multor percheziţii organizate miercuri, 13 iunie, pe raza judeţului Galaţi, au fost ridicate 521 de grame de muguri de canabis, 223 de comprimate de ecstasy şi 2 grame de cocaină. De asemenea, au fost ridicaţi 5.000 de euro şi 6.000 de lei despre care există suspiciunea că ar proveni din comercializarea drogurilor de risc şi de mare risc.

”Percheziţiile au avut loc după ce, în aceeaşi zi, în cadrul unei acţiuni organizate pentru destructurarea grupării specializate în traficul de droguri de risc şi de mare risc, o persoană a fost surprinsă în flagrant delict în timp ce transporta un colet expediat din Spania, care ar fi conţinut droguri”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu.În cursul zilei de astăzi, aceştia vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

droguri Galati 3
droguri Galati 2
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite