Percheziţii la domiciliile a doi gălăţeni bănuiţi de braconaj cinegetic. Una dintre armele acestora a fost introdusă ilegal în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Galaţi au ridicat o armă de vânătoare, un pistol de airsoft, 159 de cartuşe de vânătoare, 164 de tuburi de cartuşe, o lunetă, un binoclu şi trofee de vânătoare, în urma unor percheziţii la persoane bănuite de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic.

La începutul acestei luni, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi au efectuat două percheziţii la domiciliile a doi bărbaţi de 32 şi 46 de ani, din comuna Frumuşiţa, judeţul Galaţi. Aceştia sunt bănuiţi că deţin bunuri dobândite ilegal.

„În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit o armă letală semiautomată de vânătoare, un pistol tip revolver tip air-soft, o cartuşieră, 159 de cartuşe de vânătoare de diferite calibre, 164 de tuburi de cartuşe, o lunetă, un binoclu, trei coarne de cervide, două piei de iepure de câmp şi pene de fazan, toate deţinue ilegal”, a declarat comisarul Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.

În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că arma letală şi muniţia au fost introduse în ţară ilegal, de către bărbatul de 46 ani, în perioada când acesta a fost plecat în Grecia.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic.

Percheziţii la domiciliile unor gălăţeni bănuiţi de braconaj cinegetic

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite