Percheziţii la contrabandiştii de ţigări. Două persoane, ambele cu dublă cetăţenie, au fost reţinute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat peste 2.200 de pachete de ţigări, de diferite mărci, fără timbru de accizare, sau cu timbru de accizare din Republica Moldova, prejudiciul total urmând să fie stabilit ulterior de către anchetatori.

Pe 25 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Galaţi au efectuat trei percheziţii domiciliare, în cadrul cercetărilor care se desfăşoară într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

”Cinci persoane bănuite că ar fi introdus în ţară, ar fi depozitat şi ar fi deţinut, în vederea comercializării, ţigări de provenienţă duty-free şi Republica Moldova, au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri. Dintre acestea, un bărbat de 54 ani şi o femeie de 49 de ani, ambii cu dublă cetăţenie română şi moldovenească, precum şi o altă femeie de 48 de ani, din municipiul Galaţi, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Din locaţiile percheziţionate, poliţiştii au ridicat 2.214 pachete de ţigări, de diferite mărci, fără timbru de accizare, sau cu timbru de accizare din Republica Moldova, prejudiciul total urmând a fi stabilit ulterior.

    

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite