Percheziţie la o primărie din judeţul Galaţi. Direcţia Anticorupţie ridică acte privind o vânzare ilegală de terenuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Trei dintre angajaţii primăriei au fost duşi cu mandat la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galaţi, în vederea audierii.


Vineri, 6 octombrie 2017, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galaţi, delegaţi în cauză, împreună cu procurorul de caz desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi efectuează o percheziţie la sediul Primăriei din Braniştea, judeţul Galaţi.

De asemenea, lucrătorii S.J.A. Galaţi au pus în executare trei mandate de aducere emise de către Tribunalul Galaţi pe numele a  trei persoane în vederea audierii în calitate de suspecţi cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi altele.

În fapt, persoanele vizate au adoptat, cu încălcarea legii, o hotărâre de consiliu local prin care Primăria Braniştea a aprobat vânzarea către unul dintre suspecţi a unui teren intravilan în suprafaţă de 582 m², aflat în proprietatea comunei.

În cauză se beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.  

Vom reveni cu amănunte. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite