Pentru că avea nevoie de bani, o tânără şi-a înscenat un jaf. „Victima“ s-a dat singură de gol după ce şi-a amanetat telefonul pe care îl declarase furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii şi-au pierdut timpul cu anchetarea unei fapte inexistente Foto: arhivă Adevărul
Poliţiştii şi-au pierdut timpul cu anchetarea unei fapte inexistente Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au rezolvat un caz mai puţin obişnuit. O tânără de 25 de ani a reclamat la Poliţie faptul că fusese jefuită în plină stradă, dar ulterior a recunoscut că totul fusese o înscenare pentru că avea nevoie de bani şi nu voia ca familia să afle acest lucru.

Pe 15 februarie, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi de o tânără  de 25 ani despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se deplasa pe strada Siderurgiştilor din Galaţi, a fost deposedată de o poşetă  ce conţinea un telefon mobil, suma de 310 lei şi actele de identitate.

Femeia reclama faptul că un tânăr necunoscut i-a smuls poşeta de pe umăr şi apoi, pentru a-şi asigura scăparea, a fugit printre blocuri.

”Din cercetări, poliţiştii nu au obţinut informaţii care să susţină  aspectele sesizate, astfel că  tânăra a fost  invitată la Secţia 2 Poliţie, unde în urma reaudierii a declarat faptul că totul a fost o înscenare, deoarece avea nevoie de o sumă de bani şi nu dorea ca familia să afle acest lucru”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

În plus, tânăra a uitat că îşi amanetase telefonul mobil pe care îl declarase furat. Poliţiştii au sancţionat-o contravenţional pe ”victimă” cu amendă în sumă de 100 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite