Pensionarii din Galaţi pichetează sediile ministerelor Muncii şi al Sănătăţii şi pe cel al CNAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 50 de pensionari din Galaţi, nemulţumiţi de serviciile din sănătate, de impozitarea pensiilor şi de faptul că punctul de pensie nu a ajuns la 45 la sută din salariul mediu brut, vor picheta, joi, sediile Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, al ministerelor Muncii şi Sănătăţii.

Preşedintele Alianţei Europensionarilor din România, Toader Cristea, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că în jur de 50 de pensionari de la filiala Galaţi vin spre Capitală pentru a picheta sediile Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), al Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale (MMFPS) şi al Ministerului Sănătăţii (MS).
Liderul pensionarilor a precizat că ei sunt nemulţumiţi de sistemul de sănătate şi de serviciile oferite de acesta, precum şi de nivelul punctului de pensie.


Pensionarii speră să poată discută cu preşedintele CNAS şi cu cei doi miniştri despre nemulţumirile lor, precizând că demnitarului de la MMFPS, Sebastian Lăzăroiu, ar dori să-i ceară neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei şi majorarea punctului de pensie la 45 la sută din salariul mediu brut.


Toader Cristea a mai spus că pichetul de la CNAS va începe la ora 11.00, cel de la MMFPS la ora 12.30, iar cel de la MS la ora 14.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite