Opulenţă pe bani publici la constituirea filialei Galaţi a Mişcării Populare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre cei patru lideri ai Fundaţiei Mişcarea Populară care au descins aseară la Galaţi pentru a înfiinţa o filială, au venit cu maşinile de serviciu. Au parcat în faţa Muzeului de Ştiinţele Naturii de parcă totul ar fi fost normal. Întrebaţi de ce nu şi-au folosit maşinile personale, cei trei s-au mulţumit să răspundă că vor plăti din buzunarele lor benzina consumată.

Dacă la capitolul declaraţii, cei patru membrii de marca ai Fundaţiei Mişcarea Populară nu au surprins foarte tare, aceştia au lăsat cu gura căscată publicul la capitolul maşini cu care se deplasează! Trei Mercedes-uri de ultimă generaţie, toate cu numere de la Preşedinţie, au parcat în faţa locului în care oamenii se adunaseră pentru constituirea filialei Galaţi acestei fundaţii. 

Întrebaţi dacă şi-au asumat toate urmările venind la Galaţi pentru lansarea filialei locale a Fundaţiei Mişcarea Populară cu maşinile de serviciu (ale administraţiei prezidenţiale), atât Sebastian Lăzărăoiu cât şi Cristian Diaconescu au fost stânjenţi. Cel din urmă a încercat chiar să fie puţin ironic şi a replicat zâmbind, la întrebarea dacă va deconta costul combustibilului: „Bun! Am rezolvat-o!”. Cristian Diaconescu este consilier prezidenţial şi şeful Cancelariei Prezidenţiale, în vreme ce Sebastian Lăzăroiu este consilier prezidenţial cu atribuţii în cadrul Departamentului de Analiză Politică.

Cel de-al treilea Mercedes era al lui Daniel Funeriu, consilier prezidenţial pe probleme de educaţie. Acesta a evitat să răspundă de ce a venit cu maşina de serviciu la o întâlnire a Fundaţiei Mişcarea Populară. Culmea este că preşedintele Fundaţiei, Marian Preda „s-a lipit” de maşina unuia dintre cei trei consilieri prezidenţiali pentru a ajunge la Galaţi. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite