Surprize pentru vameşii gălăţeni: bomboane cu aromă de... tutun!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mică le-a fost mirarea vameşilor de la Oancea când au găsit în bagajele unui bărbat român cutii de bomboane pline ochi cu pachete de ţigări. „Marfa” a fost confiscată, iar bărbatul s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei.

Bărbatul de 36 de ani a ajuns în această dimineaţă în Vama Oancea cu un autocar, care efectuează curse regulate Chişină-Italia.

„Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor persoanei în cauză. În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată în bagajele personale ale lui G. M., disimulate în cutii de bomboane şi în ziare, 5.800 ţigarete de diferite mărci cu timbru de acciză R. Moldova”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Galaţi, Ion Irimia.

Autoritatea vamală a luat măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 1.256 lei în vederea confiscării şi a sancţionat persoana în cauză cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite