Operetă şi comedie, oferta teatrelor gălăţene pentru acest week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii iubitori ai artei dramatice pot viziona în acest week-end câteva spectacole de calitate programate la Teatrul „Fani Tardini". De asemenea sunt aşteptaţi şi melomanii la Teatrul Muzical.

Sâmbătă, de la ora 17.00, sala mare a Muzicalului gălăţean va găzdui opereta "Liliacul" de Johann Strauss. Pe scenă vor urca Orchestra simfonică, corul şi baletul Teatrului Muzical.

"Fledermaus (Liliacul) este una dintre cele mai celebre operete din lume. Este o operetă graţioasă, fermecătoare şi spumoasă precum şampania de calitate. Populara operetă a lui Strauss este un amestec de comedie şi dans", spune Laura Sava, consultant artistic în cadrul Teatrului Muzical "Nae Leonard".

Duminică, melomanii sunt aşteptaţi la un spectacol de revistă la care vor participa Orchestra şi baletul de revistă. Pe scurt, muzică, comedie şi dans. Preţul unui bilet întreg este de 21,2 lei (redus - 10,6 lei).

Şi Teatrul Dramatic Fani Tardini vine cu o ofertă generoasă pentru iubitorii comediei. Sâmbătă, de la ora 19.00, sala mare va găzdui cea mai nouă producţie a Teatrului: "Conu' Leonida faţă cu reacţiunea", de Ion Luca Caragiale, în regia lui Cătălin Vasiliu.

Duminică se va juca piesa lui Eric Emmanuel Schmitt "Hotelul celor două lumi". Regia este semnată de Cristian Gheorghe, iar din distribuţie fac parte, printre alţii Aureliu Bâtcă, Grig Dristaru sau Lucian Pînzaru.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite