O şoferiţă a provocat un accident rutier după ce  a pătruns cu maşina pe contrasens, acroşând un autovehicul care circula regulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Două persoane au fost spitalizate în urma evenimentului rutier. O femeie de 39 de ani a schimbat direcţia de mers, în mod neregulamentar, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, şi nu a acordat prioritate autoturismului care circula din sens opus.

Pe 1 iunie, pe D.N. 26, în zona km 6, s-a produs un accident rutier, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

”Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că o femeie, de 39 de ani, conducând autoturismul dinspre municipiul Galaţi către comuna Vânători, pe banda întâi de circulaţie, a schimbat direcţia de mers, în mod neregulamentar, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, şi nu a acordat prioritate autoturismului care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferiţei vinovate, dar şi a celei din a doua maşină, în vârstă de 52 de ani, precum şi a unui bărbat de 55 de ani, pasager în aceasta.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite