O  nouă săptămână cu poftă de joacă şi chef de vacanţă la Teatrul „Gulliver”. Ce spectacole pot urmări copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Teatrul de Păpuşi „Gulliver”, săptămâna începe cu chef maxim de vacanţă, super poftă de joacă şi atât de multă magie. Şi în această săptămână, poveştile se reinventează, surprizele se reînnoiesc şi bucuriile capătă noi forme de fiecare dată.

Mreaja unică a poveştilor de la Teatrul „Gulliver” e gata să îşi surprindă micii spectatori cu o experienţă artistică inedită ce include noutăţi şi surprize, cu spectacole în aer liber, dar şi cu un nou conţinut online:

Luni, ora 20:00 – ONLINE: Teatru de umbre - povestea „Scufiţa Roşie”

Marţi, ora 20:00, ONLINE:

- Şuetă cu găinuşele din povestea „Punguţa cu doi bani”

- Experimente amuzante cu Ştiinţologul Atomix şi Asistenta Mirulix

- Noi secrete magice cu Magicianul Aureliano

Miercuri, ora 20:00, ONLINE:

- Legenda păianjenului

Experimente amuzante cu Ştiinţologul Atomix şi Asistenta Mirulix

- Noi secrete magice cu Magicianul Aureliano

Joi, ora 20:00, ONLINE: Experimente amuzante cu Ştiinţologul Atomix şi Asistenta Mirulix;

Vineri, ora 20:00, ONLINE: Aventurile lui Păcală.

DUMINICĂ, ora 10:30 - Cei Trei Purceluşi - SPECTACOL ÎN AER LIBER

Materialele online pot fi vizualizate gratuit pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TeatrulGulliver/ iar spectacolele în aer liber au loc în curtea interioară a Teatrului „Dramatic”, în cadrul unei scene special amenajată în acest sens şi adaptată la condiţiile impuse de legislaţia în vigoare. Astfel, tuturor celor prezenţi le sunt asigurate măsurile de siguranţă corespunzătoare.

Biletele pentru spectacolul „Cei Trei Purceluşi” pot fi achiziţionate online, accesând link-ul: http://bilete.teatrul-gulliver.ro/alege-spectacol sau de la sediul Teatrului, înainte de începerea spectacolului. Preţul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Teatrul „Gulliver” continuă să actualizeze şi să diversifice oferta artistică pusă la dispoziţia publicului,  pentru o experienţă de teatru cât mai relevantă şi completă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite