O mireasă a ajuns la spital după ce a fost „furată“ de la nuntă. Taxiul în care se afla a fost lovit în plin de un alt autovehicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

O tânără de 37 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce maşina în care circula alături de câţiva nuntaşi a fost acroşată într-o intersecţie de un alt autoturism, al cărui şofer nu a acordat prioritate.

O gălăţeancă de 37 de ani îşi va aminti multă vreme de acum încolo noaptea de 14 spre 15 iulie 2018, atât pentru că a fost mireasă, dar şi pentru că a fost implicată într-un accident rutier.

Tânăra a fost ”furată” de la nuntă de câţiva nuntaşi, conform tradiţiei, şi a plecat cu un taxi, urmând să se întoarcă la petrecere după ce mirele negocia cu invitaţii condiţiile ”răscumpărării” partenerei sale.

Planul a fost dat peste cap după ce la intersecţia străzilor Frunzei cu Prelungirea Traian din Galaţi, taxiul a fost lovit în plin de un alt autoturism, al cărui şofer a ignorat indicatorul ”Oprire”. Singurul pasager din taxi care a avut de suferit a fost chiar mireasa, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Victima a suferit câteva leziuni la una dintre mâini, dar acestea nu au fost grave, astfel că s-a putut întoarce la local pentru a continua petrecerea. Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi este posibil să fie acuzat şi de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce poliţiştii au stabilit la momentul producerii accidentului că avea o alcoolemie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite