O grupare mafiotă a făcut dintr-un boschetar din Galați traficant de mașini de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Limuzinele au fost duse în Germania
Limuzinele au fost duse în Germania

Bărbatul locuiește într-o cocioabă făcută din resturi adunate de la gunoi, dar este proprietarul unei firme care a „prăduit" trei limuzine de lux în valoare de 200.000 de euro.

Mafia limuzinelor de lux, luată în vizor. Poliţiştii au făcut, miercuri, percheziţii în judeţele Mehedinţi, Vrancea, Galaţi şi Ilfov, fiind căutate trei persoane care ar fi luat în leasing, printr-o firmă din Strehaia, trei autoturisme Mercedes în valoare de 200.000 de euro, apoi le-au vândut în Germania.

Percheziţiile au fost făcute la şapte adrese din cele patru judeţe, fiind puse în executare trei mandate de aducere într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic internaţional cu autoturisme de lux, potrivit Poliţiei Capitalei.

Societatea a fost cesionată ulterior unui bărbat din Galaţi care, potrivit poliţiştilor, locuiește într-o colibă făcută din resturi adunate de la gunoi. De altfel el a declrat oamenilor legii că habar nu are de vreo firmă sau de mașini de lux.

Se pare că transferul firmei către bărbatul din Galați este pe scenariul „Băhăianu": omul a primit câteva sute de lei, a fost îmbrăcat frumos și a fost dus la Oficiul Registrului Comerțului pentru a prelua firma, scopul în sine fiind acela de a prejudicia statul.

Cele trei persoane implicate în această fraudă urmează să fie audiate la Serviciul Furturi Auto.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite