O gălăţeancă s-a sinucis pentru că nu mai suporta singurătatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii s-au strâns la faţa locului
Vecinii s-au strâns la faţa locului

Bolnavă, fără niciun sprijin din partea copiilor sau al nepoţilor şi sătulă de greutăţile vieţii, sexagenara a ales să-şi pună capăt zilelor şi s-a aruncat în gol de la etajul opt.

Elena Drăghiţă, în vărstă de 60 ani, a ales să încheie socotelile cu viaţa şi a decis să se arunce de la aproximativ 20 de metri înălţime. De câţiva ani, bătrâna era tot mai singuratică, soţul i-a murit şi pe deasupra, avea şi probleme psihice, povestesc vecinii. Aceştia spun că femeia stătea mai mutl prin spitale şi că nu se aşteptau să ia o asemnea decizie.
 
„Era mai singuratică. Vecinii care locuiau la etajul opt şi care o cunoşteau mai bine, nu mai locuiesc aici. Ştiu că stăta mai mult prin spitale, iar copiii sau nepoţii ei nu locuiesc aici”, a spus unul dintre vecinii bătrânei, Irimia Stamate.

Cadavrul zdrobit de asfalt a fost descoperit de către un vecin, care se ducea la magazinul din zonă. Îngrozit, acesta a chemat salvarea şi poliţia. Un echipaj SMURD  a venit imediat la faţa locului, dar au mai putut face nimic decât să constate decesul.
 
„Femeia era înregistrată ca având probleme psihice. Aseară s-a aruncat de la etajul opt. Aceasta a mai avut în trecut câteva tentative de sinucidere”, a declarat Cristina Tatulici, pirtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.
 
Trupul neînsufleţit al femeii a fost ridicat de cei de la Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite