O fetiță de patru ani, nesupravegheată, a căzut de la etajul patru al unui bloc din Galați. Este grav rănită

0
Publicat:

O fetiță de patru ani este în stare gravă, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Galați. Copilul a rămas singur în apartament, fără supraveghere.

Copilul a ajuns în stare gravă la spital FOTO: C. Mazilu
Copilul a ajuns în stare gravă la spital FOTO: C. Mazilu

Incidentul a avut loc marți, 13 iunie, ora 07.48. Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat la 112 cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuințe situat pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați, ajunși la fața locului, au stabilit că o minoră, de patru ani, care locuia în blocul respectiv împreună cu familia, a rămas singură în apartament, fără supraveghere, pentru o perioadă scurtă de timp și a căzut de la una dintre ferestrele locuinței.

„Minora a fost preluată în stare gravă de un echipaj medical de la Ambulanță și transportată la spital. În cauză, va fi deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, a transmis Poliția Galați.

Mobilizare pentru salvarea a doi tineri de 19 și 22 de ani

Mobilizare pe Facebook pentru salvarea vieților a doi tineri de 19 și 22 de ani, grav răniți în accidentul rutier produs sâmbătă, 10 iunie 2023, pe DN 24 D, în județul Galați.

Cei doi tineri sunt internați în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Galați și au mare nevoie de orice grupă de sânge. Rudele, prietenii, dar și personalul medical au postat pe rețelele de socializare mesaje prin care fac apel către oameni să doneze sânge pentru salvarea tinerilor.

„Un apel pentru oameni, avem nevoie de ajutorul vostru. Un băiat de 22 ani și o fată de 19 ani au nevoie de sânge pentru a supraviețui. În urma unui accident de mașină, în care șoferul a făcut infarct la volan, acești tineri erau în masină și au suferit răni grave. Sunt internați la Spitalul Județean Galați, au nevoie de sânge, nu contează grupa. Cine poate să se prezinte la Centru de Transfuzii și să spună că donează pentru Larisa Cortel și Mihai Donciu. Oameni buni avem nevoie de ajutor pentru a salva acești copii. Orice picătură de sânge este viață pentru ei”, susțin oamenii pe rețelele de socializare.

Un șofer a murit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un copac

Accidentul grav în care cei doi tineri au fost răniți a avut loc sâmbătă, pe 10 iunie 2-2023. Conducătorul auto, un bărbat de 52 de ani, a pierdut controlul asupra direcției, iar autovehiculul pe care îl conducea s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. 

Poliția Galați a fost sesizată la numărul de urgență  112 cu privire la faptul că pe DN 24D, între localitățile Vârlezi și Băleni, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte două persoane au fost rănite.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit, la fața locului, că un bărbat, cu vârsta de 52 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 24D, dinspre localitatea Vârlezi către municipiul Galați, în afara localității Băleni, la km 49 + 800 de metri, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare pe partea dreaptă și a intrat în impact frontal cu un copac aflat în afara părții carosabile”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

În urma impactului, bărbatul de 52 de ani a rămas încarcerat, fiind grav rănit și în stare de inconștiență. De asemenea, au fost rănite două persoane care se aflau în acel moment în autovehicul, fiind vorba de un tânăr de 22 de ani și de o tânără de 19 ani.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite