O femeie a suferit un atac de panică după ce i-a luat foc casa. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focul s-a manifestat violent într-una din camerele imobilului, cu degajare masivă de fum. Pompierii au stabilit că focul a pornit în urma unui scurtcircuit produs la un prelungitor electric defect, care nu era izolat corespunzător.

Pompierii au intervenit joi, 3 octombrie, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă la lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie de pe strada Română din Galaţi. O femeie a suferit un atac de panică, aceasta primind îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj SMURD.

”Incendiul se manifesta cu violenţă într-o cameră a imobilului, cu degajare masivă de fum în toată incinta. A ars mobilierul din camera afectată şi a fost degradată, din cauza fumului şi a căldurii degajate, toată gospodăria”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Cauza izbucnirii incendiului a fost stabilită ca fiind un prelungitor defect, care nu era izolat corespunzător.

Imagine indisponibilă
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite