O autocisternă încărcată cu 27 de tone de motorină s-a răsturnat pe E 581, la ieşirea din comuna Priponeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 21:00, pe Drumul European 581 Tecuci - Bârlad. Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a fost anunţat despre producerea acestui accident rutier, iar pompierii s-au deplasat la locul indicat.

Miercuri seară, o autocisternă înmatriculată în Republica Moldova, încărcată cu 27 de tone de motorină, s-a răsturnat pe Drumul European 581 Tecuci - Bârlad, pe raza localităţii Priponeşti.

Poliţia Rutieră împreună cu administratorul drumului au închis circulaţia pe acest segment de drum, iar echipajele de pompieri militari împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Priponeşti, asigură măsurile de limitare a scurgerilor de combustibil şi măsuri de prevenire a incendiilor în zona producerii accidentului.

„În cursul acestei dimineţi, sub supravegherea pompierilor vor fi începute operaţiunile de tranzvazare a combustibilului într-o altă cisternă, în condiţii de siguranţă şi degajarea părţii carosabile pentru a fi reluat traficul în acea zonă”, a declarat, joi, maiorul Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Galaţi.

image

În tot acest timp, traficul se desfăşoară fără probleme pe o variantă ocolitoare.

O autocisternă din Republica Moldova s-a răsturnat în judeţul Galaţi

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite