O ambulanţă aflată în misiune, implicată într-un accident rutier într-o intersecţie din Galaţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa: Arhivă
Sursa: Arhivă

O ambulanţă aflată în misiune a fost implicată într-un accident, miercuri dimineaţă, 22 decembrie, într-o intersecţie din Galaţi. Şoferiţa care nu a acordat prioritate s-a ales cu o amendă usturătoare şi a rămas fără permis două luni de zile.

Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Brăilei şi Stadionului. O autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, care se deplasa pe strada Brăilei, a fost lovită de un autoturism care circula pe strada Stadionului, din cauza neacordării de prioritate.

Cele două autovehicule au intrat în coliziune, rezultând doar avarierea acestora, fără victime. Ambii conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ. (VIDEO)

„Femeia aflată la volanul autoturismului a fost sancţionată contravenţional pentru neacordare de prioritate autovehicule,  cu amendă în valoare de 870 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 60 de zile”, a anunţat IPJ Galaţi. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO  

Studentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după diagnostice greşite. Mama: „Avea dureri groaznice, iar chirurgul i-a spus că se alintă“

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite