Atac la o casă de schimb valutar din Brăila. O angajată a fost agresată şi a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Tâlhărie la o casă de schimb valutar din Brăila, unde un bărbat a agresat-o pe angajata societăţii şi a sustras mai mulţi bani. Femeia a fost transportată la spital, iar agresorul a fost mobilizat de poliţişti.

Incidentul a avut loc duminică, la ora 13:45, la o casă de schimb de valutar din Brăila. O femeie a sesizat Poliţia Municipiului Brăila că pe strada Calea Galaţi, în incinta unei societăţi de schimb valutar, ar fi pătruns un bărbat care ar fi agresat-o pe angajata societăţii.

La faţa locului, au ajuns imediat poliţişti ai Biroului Ordine Publică, aceştia imobilizându-l pe bărbatul în cauză. Atacatorul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani, din judeţul Galaţi.

„În urma controlului corporal, asupra gălăţeanului au fost găsite mai multe bancnote, urmând a fi stabilită suma totală. Angajata societăţii, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Braila, a fost transportă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anunţat IPJ Brăila.

Din casa de schimb valutar a fost sustrasă suma de 2825 de euro şi 214 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţisti, banii fiind găsiţi asupra bărbatului în urma controlului corporal efectuat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, în continuare fiind făcute cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO  

Studentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după diagnostice greşite. Mama: „Avea dureri groaznice, iar chirurgul i-a spus că se alintă“

 

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite