O agenţie de turism din Galaţi promovează cititul în vacanţă: „Să ne folosim timpul liber cât mai frumos, de dragul unei cărţi bune”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În era vitezei, când acordăm cea mai multă atenţie gadgeturilor şi reţelelor de socializare, o agenţie de turism din Galaţi îşi convinge clienţii să se reîndrăgostească de lectură, oferindu-le o carte nouă, ori de câte ori aceştia pleacă în concediu. Deşi campania este la început, propunerea se bucură deja de succes.

Fiecare carte este ca o vacanţă secretă inclusă în destinaţia ta. Însă de când ne-au acaparat reţelele de socializare, lectura a fost neglijată. Pentru a o readuce în atenţie, o agenţie de turism a venit cu o idee grozavă, care se bucură deja de succes în mediul virtual.

„De multe ori am plecat în vacanţă cu maşina, avionul sau trenul, ori am stat la plajă sau într-o cafenea dintr-o destinaţie nouă şi ne-am fi dorit să avem ceva de citit, dar... am uitat cartea acasă. Probabil ţi s-a întâmplat şi ţie. Şi pentru că ne dorim ca vacanţele tuturor să fie frumoase, ne-am gândit să le oferim călătorilor mereu câte o carte nouă, ori de câte ori vor pleca în concediu”, a explicat Miruna Mihailovici, consultant în vacanţe minunate.

Campania de promovare a lecturii în vacanţă are nevoie şi de susţinerea celor care călătoresc, iar gălăţenii de pretutindeni nu au întârziat să reacţioneze.

Cititul în vacanţă este susţinut şi în croazieră, pe Marea Mediterană FOTO Oana Cernat

image

„Până în septembrie, toţi cei care ne vor ajuta să promovăm cititul şi vor posta bookselfie-uri cu ei, însoţite de hashtag-urile #citescinvacanta, personalizat cu locul sau momentul, de exemplu #citescinlondra sau  #citesclaplaja, vor primi pentru vacanţele achiziţionate de la noi asigurări medicale”, a spus Oana Contoman, manager agenţie de turism.

„Lumea este o carte, iar cei care nu calatoresc citesc doar o pagina”

FOTO Mphbooks.com

image

„Mesajul pe care vrem să îl transmitem este de a ne folosi timpul liber cât mai frumos şi de a renunţa la telefon şi reţelele de socializare pentru o carte bună. Putemm descoperi astfel o lume extraordinară, o nouă poveste, o nouă destinaţie către care să mergem cu mintea şi cu sufletul. Dorim ca prin această campanie să educăm publicul, iar gălăţenii au început deja să posteze imagini cu ei citind. Ne bucurăm că am primit multe mesaje de felicitare din partea unor oameni pe care nu îi cunoaştemm şi s-au oferit să ne ajute în demersul nostru”, a precizat Oana Contoman, manager agenţie de turism.

Iubitorii de călătorii pot merge la sediul agenţiei, pe strada Brăilei nr. 132A pentru a lăsa o carte pentru viitorii turişti. Astfel, cărţile strânse vor fi aşezate în locuri special amenajate în gară, autogară, microbuze sau trenuri pentru a fi la dispoziţia călătorilor. Principiul de a le folosi este următorul: pot lua cu ei în vacanţă ce carte doresc, iar când se întorc trebuie să lase cartea în unul dintre locurile special amenajate.


 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite