Nouă studenţi din Galaţi, campioni europeni la afaceri în mediul virtual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii de la Facultatea de Economia şi Administrarea Afacerilor au avut concurenţă seriosă, în concurs fiind înscrise alte 56 de echipaje.

În perioada 14.04.2015-16.04.2015 a avut loc la Jesolo (Veneţia) cea de-a şaptea ediţie a târgului internaţional de întreprinderi simulate, la care au participat nouă studenţi ai Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi din cadrul firmei simulate SMART OWL, câştigătoare a competiţiei naţionale desfăşurate la Bucureşti în luna februarie 2015. 

Şi cu această ocazie, studenţii din Galaţi au reuşit o performanţă remarcabilă, obţinând Premiul I în cadrul secţiunii „Look: Here I am”, în urma realizării unui spot publicitar care a pus în valoare atât identitatea de brand a companiei, cât şi identitatea naţională. 

„Sunt foarte mândru că am adus trofeul la Galaţi. Am fost cei mai organizaţi, am lucrat în echipă şi am convins prin calitatea materialelor publicitare. Am muncit mult în ultimele şase luni, însă a meritat”, a explicat Bogdan Pană, managerul întreprinderii simulate, masterand în primul an la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică.

Acest premiu este rezultatul unui echilibru perfect între experienţă şi entuziasm, precum şi a abilităţilor de inteligenţă competitivă, colaborativă şi culturală de care au dat dovadă aceşti studenţi, care au promovat România antreprenorială la nivel european.

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite