Noi dotări pentru Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Au fost achiziţionate electrocardiografe de ultimă generaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre electrocardiografele achiziţionate FOTO CJ Galaţi
Unul dintre electrocardiografele achiziţionate FOTO CJ Galaţi

Echipamentele medicale sunt dotate cu softuri care analizează datele obţinute şi ajută medicul în stabilirea diagnosticului. Investigaţiile medicale se pot realiza şi la patul pacientului, iar datele obţinute pot fi stocate electronic.

Noi echipamente medicale pentru Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Au fost achiziţionate şase electrocardiografe de ultimă generaţie.  Echipamentele medicale au intrat în dotarea secţiilor de oncologie, diabet, chirurgie vasculară, neurochirurgie, endocrinologie şi medicală I.  

Aparatele medicale sunt complet echipate şi au costat 247.044 de lei (TVA inclus), investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.  

“Anul acesta au fost realizate cele mai mari investiţii în aparatură medicală. Bugetul alocat de către Consiliul Judeţean doar pentru echipamente medicale este de aproximativ 10 milioane de euro, la care se adaugă fondurile europene pe care le-am obţinut pentru dotarea acestui spital.  O parte din echipamente au ajuns, altele urmează să fie aduse de către furnizori sau sunt în diverse etape de achiziţie publică. Spre exemplu, în cel mai scurt timp trebuie să ajungă un echipament performant pentru monitorizarea pacienţilor cu probleme cardiace”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi

Echipamentele medicale sunt dotate cu softuri care analizează datele obţinute şi ajută medicul în stabilirea diagnosticului. De asemenea, investigaţiile medicale se pot realiza şi la patul pacientului, iar datele obţinute pot fi stocate electronic.

electrocardiografe spitalul judetean Galati 2

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Bosch a inaugurat un centru medical la Blaj. Servicii gratuite pentru angajaţi şi familiile acestora

Caritate ca altădată: zece „bolniţe” mănăstireşti, la dispoziţia pacienţilor din Galaţi şi Brăila

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite