Militarii din Garnizoana Galaţi  au defilat cu torţe pe străzile oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a marca într-un mod special încheierea manifestărilor dedicate Zilei Naţionale, după lăsarea serii, ostaşii gălăţeni au străbătut în pas de defilare, pe ritmurile fanfarei Centrului Cultural, principala arteră rutieră a municipiului.

Finalul celebrării Zilei Naţionale a fost marcat la Galaţi cu un moment inedit.  100 de militari din Garnizoana Galaţi au străbătut în pas de defilare strada Brăilei purtând torţe.

Coloana ostaşilor a fost precedată de fanfara Centrului Cultural „Dunărea de Jos” ale cărei tobe au scos la geamuri puţinii gălăţeni care la orele serii nu se aflau pe stradă pentru a se bucura împreună de Ziua Naţională şi de Serbările Galaţiului.

Militarii au pornit din curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi au defilat - în apalauzele trecătorilor, care, plăcut surprinşi,  s-au oprit pe trotuare - până pe Faleză, „la Elice”.

„Defilarea a încheiat seria manifestărilor dedicate Zilei Naţionale şi a simbolizat retragerea de pe câmpul de luptă a învingătorilor, cu torţe” , ne-a declarat Petrica Paţilea, directorul Cancelariei Prefectului.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite