Microbuz acroşat de o maşină într-o intersecţie din Tecuci. Trei persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 31 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a pătruns cu maşina într-o intersecţie fără să acorde prioritate unui microbuz, lovindu-l în plin.

Pe 19 august, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.E. 581, la intersecţia de pe varianta de ocolire a municipiului Tecuci cu strada Gheorghe Petraşcu.

”Poliţiştii care au mers la faţa locului au constatat că şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci, odată ajuns la intersecţia mai sus menţionată, a efectuat viraj la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui microbuz care circula regulamentar. Cele două autovehicule au intrat în coliziune, în urma acesteia rezultând vătămarea corporală a trei persoane, şoferul care nu a acordat prioritate, în vârstă de 31 de ani, şi două femei, de 21 şi 26 de ani, pasagere în microbuz”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite