Accident rutier provocat de un şofer aflat aproape în comă alcoolică. A pătruns cu maşina pe contrasens, lovind în plin un alt autovehicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 40 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce s-a urcat băut la volan şi a pierdut controlul direcţiei, ajungând cu maşina pe contrasens.

Pe 19 august, pe D.J. 252, în afara localităţii gălăţene Buciumeni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.

”Din primele verificări a rezultat că un bărbat, de 40 de ani, din comuna Nicoreşti, a condus autoturismul pe drumul mai sus menţionat şi, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din direcţia opusă. În urma accidentului, conducătorul auto al celui de-al doilea autoturism şi un pasager din acesta, au fost răniţi”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şoferii maşinilor implicate în accident au fost testaţi alcoolscopic, în cazul bărbatului vinovat de producerea acestuia rezultând o concentraţie alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite