Michael Bolton le promite gălăţenilor o seară magică, pe care n-o vor uita prea curând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael Bolton a ajuns aseară la Galaţi. Obosit dar entuziasmat de showul pregătit pentru Noaptea de Revelion, artistul internaţional îşi doreşte înainte de toate să viziteze oraşul de la Dunăre. Asta şi după ce primarul Galaţiului, Marius Stan, i-a înmânat cunoscutului cântăreţ cheia oraşului!

Celebrul cantautor american Michael Bolton a ajuns aseară la Galati şi a venit direct la o conferinţă de presă. Deşi obosit, artistul internaţional a fost în permanenţă cu zâmbetul pe buze, incântat fiind de căldura cu care a fost întâmpinat în oraşul de la Dunăre. A glumit cu ziariştii şi a făcut eforturi evidente de învăţa cuvinte în limba română. Când i s-a spus că arată foarte bine şi a fost întrebat de o jurnalistă care este secretul, acesta a răspuns ironic: „Sunteţi foarte draguţă! Vreţi bani în mână sau card?”.

La doar două ore distanţă de la marele spectacol, Michael Bolton promite gălăţenilor un show pe cinste, pentru un început de 2014 special.

„O să fie un spectacol special, pentru că este o noapte specială şi o zi specială. Asta îmi place. O să fie şi un moment special, trecerea în Noul An, pentru că aşa ne vom începe noul an, şi mă aştept să avem parte de un 2014 foarte bun”, le-a spus Michael Bolton ziariştilor.

Convins că spectacolul din această seară va face istorie şi va rămâne în amintirea gălăţenilor, edilul orasului i-a înmânat artistului o cheie simbolică a orasului. Vizibil emoţionat, primarul a recunoscut că prezenţa artistului în Galaţi are,cel puţin pentru el, o importanţă sentimentală.

„Pe melodia Said I loved you but I lied, m-am reîndrăgostit de actuala mea soţie. Aşa că venirea dansului aici are şi conotaţii pur sentimentale”, a declarat Marius Stan.

Cum 2014 bate la uşă, Michael Bolton a declarat că pentru el va fi un an plin, în care principalul său obiectiv va fi să scoată pe piaţă melodii care vor reuşi sa treacă testul timpului şi să devină hituri pentru generatiile viitoare.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite